Vuoden 2020 siirtyy, uusi päivä on La 8.8.2020

Järjestelytoimikunta on päättynyt siirtää Tuusulanjärven Maraton 2020 elokuulle ja uusi juoksupäivä on 8.8.2020, samalla vietetään yhteistyökumppanimme Tuusulan Asuntomessujen 2020 viimeistä viikonloppua aivan kisakeskuksen vieressä. Teemme kuitenkin vielä COVID-19 tilanteen uudelleen arvioinnin toukokuun lopulla.

Tähän mennessä tehdyt ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti uuteen ajankohtaan, mutta voit myös peruuttaa ilmoittautumisen täyttämällä seuraavan lomakkeen: https://www.eventio.com/peruutus/. Aiemmin ilmoittautuneisiin tullaan myös ottamaan suoraan yhteys asiasta.

Peruutusmahdollisuus on voimassa toukokuun loppuun asti juoksun toteutuessa elokuussa.

Kysymyksiä voi esittää sähköpostiosoiteeseen tuusulanjarven.maraton@gmail.com

Tuusulan seurakunta – uusi yhteistyökumppani

Tuusulanjärven maraton ja Tuusulan seurakunta / liikkuva seurakunta tekevät yhteistyötä nuorten liikunnan ja seurakunnan työntekijöiden eteen. TJM lisää valikoimaansa: alle 10-vuotiaiden ”minimaratonilla” (n. 2km), lisäksi järjestetään kummijuoksu, jossa kummilapsi tai kummivanhempi voivat haasta toisensa viiden tai kymmenen kilometrin juoksuun / kävelyyn. Myös seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoistyöntekijöiden osallistuminen tapahtumaan mahdollistetaan erityishintaan seurakunnan kautta.