Rykmentinpuiston juoksu 23.9.2017

Rykmentinpuiston juoksu 23.9.2017

MATKA 23km

Sarjat: M yleinen, M40, M50, M60, M70 ja M80 sekä N yleinen, N40, N50, N60

Tapahtuman järjestävät Keravan Urheilijat (KeU), Tuusulan Tallaajat, Tuusulan Varuskunnan Urheilijat ja Järvenkiertäjät. Kilpailu on osa Kalevan Kierrosta – Kalevan Kierroksen kautta osallistuvat ilmoittautuvat KK nettisivujen kautta.

Tapahtuman lähtö- ja maalipaikkana toimii Tuusulan Varuskunnan alue. Juoksumatka on 23 kilometriä. Reitti kulkee hiekkapäällysteisiä tai asfalttipäällysteisiä ulkoiluteitä ja kadunvarsia. Tuusulan ja Vantaan alueella osin metsäisessä maastossa, osin kaupunkimaisemassa. Reitillä on mäkiä ja mahdollisesti pururata-osuus. Merkinnät selkeät ja kriittisissä pisteissä opastus reitillä pysymisen varmistamiseksi. Juoksun voi suorittaa tavallisilla tai ohutpohjaisilla lenkkitossuilla (racerit). Ajanotto tapahtuu kilpailunumerossa olevan ajanottosirun avulla.

Ilmoittautuminen Rykmentinpuiston juoksuun tapahtuu Evention kautta.

Eventio_logo_R_CMYK_smaller

 

 

Jos ilmoittautumisessa on teknisiä ongelmia, ole yhteydessä Evention asiakaspalveluun asiakaspalvelu@eventio.com / puh. 0403 110 565.

Hyväksymme maksuvälineiksi Smartumin liikuntasetelit, Edenredin Virikesetelit, Smartum Saldon verkkomaksun sekä Sporttipassin. Valitse ilmoittautumisen maksuvaiheessa maksutavaksi ”Liikuntasetelit”. Saat tarkemmat ohjeet maksun suorittamiseksi sähköpostiisi.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen kilpailutoimistossa kilpailupäivänä klo 09:00 – 10:30.

Jälki-ilmoittautumismaksu on 45€.