Rykmentinpuiston juoksu 23.9.2017

Rykmentinpuiston juoksu 23.9.2017, lähtö klo 11:00

MATKA 23km

Sarjat: M yleinen, M40, M50, M60, M70 ja M80 sekä N yleinen, N40, N50, N60

Tapahtuman järjestävät Keravan Urheilijat (KeU), Tuusulan Tallaajat, Tuusulan Varuskunnan Urheilijat ja Järvenkiertäjät. Kilpailu on osa Kalevan Kierrosta – Kalevan Kierroksen kautta osallistuvat ilmoittautuvat KK nettisivujen kautta.

Tapahtuman lähtö- ja maalipaikkana toimii Tuusulan varuskunnan alueen Olympiakasarmi. Juoksumatka on 23 kilometriä. Reitti kulkee hiekkapäällysteisiä tai asfalttipäällysteisiä ulkoiluteitä ja kadunvarsia. Tuusulan ja Vantaan alueella osin metsäisessä maastossa, osin kaupunkimaisemassa. Reitillä on mäkiä ja mahdollisesti pururata-osuus. Merkinnät selkeät ja kriittisissä pisteissä opastus reitillä pysymisen varmistamiseksi. Juoksun voi suorittaa tavallisilla tai ohutpohjaisilla lenkkitossuilla (racerit). Ajanotto tapahtuu kilpailunumerossa olevan ajanottosirun avulla.

Ilmoittautumishintaan kuuluu mitali, lämmin keitto maalissa ja peseytyminen uimahallissa.

Kilpailuissa noudatetaan SUL:in sääntöjä. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

Palkintojenjako tapahtuu klo 13:30

Ilmoittautuminen Rykmentinpuiston juoksuun tapahtuu Evention kautta.

Eventio_logo_R_CMYK_smaller

 

 

Jos ilmoittautumisessa on teknisiä ongelmia, ole yhteydessä Evention asiakaspalveluun asiakaspalvelu@eventio.com / puh. 0403 110 565.

Hyväksymme maksuvälineiksi Smartumin liikuntasetelit, Edenredin Virikesetelit, Smartum Saldon verkkomaksun sekä Sporttipassin. Valitse ilmoittautumisen maksuvaiheessa maksutavaksi ”Liikuntasetelit”. Saat tarkemmat ohjeet maksun suorittamiseksi sähköpostiisi.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen kilpailutoimistossa kilpailupäivänä klo 08:00 – 10:00.

Jälki-ilmoittautumismaksu on nyt samaan hintaan kuin ennakkomaksu 39€ !

Kartta juoksureitistä:

Rykmentinpuistonjuoksu kartta

Tulokset