Tuusulan seurakunta – uusi yhteistyökumppani

Tuusulanjärven maraton ja Tuusulan seurakunta / liikkuva seurakunta tekevät yhteistyötä nuorten liikunnan ja seurakunnan työntekijöiden eteen. TJM lisää valikoimaansa: alle 10-vuotiaiden ”minimaratonilla” (n. 2km), lisäksi järjestetään kummijuoksu, jossa kummilapsi tai kummivanhempi voivat haasta toisensa viiden tai kymmenen kilometrin juoksuun / kävelyyn. Myös seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoistyöntekijöiden osallistuminen tapahtumaan mahdollistetaan erityishintaan seurakunnan kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s