Ilmoittatumislinkki on vaihtunut

Ilmoittatumislinkki vaihtui tänään 24.3. Eventio-yhtiön palveluun. Aiemmin myNextRun’in kautta hoidetut ilmoittautumiset ja maksut ovat tietenkin voimassa. Nyt käyttöön otettu järjestelmä vastaa aikaisempaa. Käyttäjäystävällinen, muutama syöttötieto,  klikkaus ja verkkopankin kautta maksu!  Ei muuta kuin ilmoittautumaan. Ilmoittautumistahti  on ollut noin +20 % edellä viime vuoden vauhtia,  Mäntsälän lukion liikuntapäivän juoksijat tämän päälle ja Kalevan Kiertäjiäkin on  noin +15 % vime vuoteen. Meniskö 1000 osallistujaa rikki ?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s