Mäntsälän lukion liikuntapäivä Tuusulanjärven maratonin merkeissä

Mänstsälän lukio viettäää liikuntapäivän osallistumalla Tuusulanjärven maratonille. Alustavan tiedon mukaan muutama oppilas aikoo juosta jopa täysmaratonin. Valtaosalle puolimaraton tai Rantatienkymppi on sopiva haaste. Juoksutreenit ovat jo hyvässä vauhdissa, kylmiltään ei reitille olla suinkaan lähdössä. Tämä on tosi hieno esimerkki.Innostava vetäjä ja inspiroiva tavoite saa   nuorison liikkuumaan. Liikuntapäivien suunnittelijat, pitäkää mielessä TJM. Järjestäjät tukevat teitä järjestelyissänne parhaansa mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s