Juoksukoulu avuksi Juoksu-unelman saavuttamisessa

Tarvitsetko sparrausta juoksemiseen, ehkä neuvoja juoksutekniikkaan, hyviä lihaskuntoharjoitteita tai asiantuntijaluennon lihashuollosta?

Keravan Urheilijat ry järjestää keväällä 2015 Suomen Urheiluliiton konseptiin kuuluvan Juoksukoulu unelman.  Juoksukoulu unelma on suunnattu niille jotka haluavat juosta pitkäjänteisesti kohti unelmaa. Juoksukoulu starttaa 26.3.2015 ja tähtää lokakuussa juostavaan Vantaan maratoniin tai muuhun syksyn juoksutapahtumaan.

Juoksukoulu unelma koostuu yhteensä 29 tapaamiskerrasta, jotka sisältävät 10 luentoa, henkilökohtaisten harjoitusohjelmien laadinnan, läpikäynnin ja seurannan sekä yhteensä 23 yhteisharjoitusta, joista osa suoritetaan luentojen yhteydessä. Lisäksi juoksukouluun sisältyy 3 testijuoksua, joista yksi on 23.5.2015 Tuusulanjärven maratonin yhteydessä juostava 10km tai ½ maraton. Tapahtuma kuuluu juoksukoulun hintaan.

Juoksukouluun voi osallistua aloittelija tai jo juoksuharrastuksessa pidemmälle edennyt. Juoksukoulussa voi kehittyä ja edetä oman tason mukaan. Juoksukoulun vetävät osaavat ja kokeneet valmentajat ja luennoilla on asiantuntijoita eri aihealueista.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot juoksukoulusta: http://www.keravanurheilijat.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s